Meditaties voor roerige tijden

Meditatie is een probaat middel om overeind te blijven in deze bizarre tijden. Daarom heb ik een aantal meditaties voor je gepubliceerd die je gratis kunt beluisteren. Je vindt ze HIER >

Leef je levensdoel

Je levensdoel is dat wat jij zielsgraag zou willen doen in je dagelijkse leven. Je levensdoel is dat wat jou de meeste vreugde en vervulling brengt. Je levensdoel is jouw levenswerk, waarvoor jij geboren bent.

In deze cursus ga jij vanuit verschillende perspectieven ontdekken wat jouw levensdoel is. Je onderzoekt hoe je dit levensdoel kunt gaan manifesteren in je dagelijkse leven.

Je ontvangt inspiratie, licht en begeleiding van je ziel, van van je gidsen en van hogere lichtwezens het universum.

Je ontvangt inspiratie omtrent de stappen die je kunt zetten, welke besluiten je kunt nemen om je levensdoel bewust te leven.

Je gaat o.a. een energetische uitnodiging sturen naar de mensen die je op weg kunnen helpen om jou levensdoel neer te kunnen zetten.

Je krijgt een nieuwe staat van zijn aangereikt: een oefening die je direct in een vredevolle staat brengt: the peace of purpose
staat van zijn.

Deze cursus heeft mij persoonlijk heel veel gebracht.
Na deze cursus durfde ik pas echt mijn hart te volgen en de stap te zetten om mijn baan in het basisonderwijs op te zeggen.