Meditaties voor roerige tijden

Meditatie is een probaat middel om overeind te blijven in deze bizarre tijden. Daarom heb ik een aantal meditaties voor je gepubliceerd die je gratis kunt beluisteren. Je vindt ze HIER >

Reviews

Toen ik met de Reiki cursus begon had ik veel last van chronische blaasontsteking. Deze is helemaal genezen! Heel veel dank voor je tijd, je aandacht je advies en je licht!
Manon

Hartelijk dank voor een geweldig mooi en bijzonder weekend. Jij en Reiki hebben me enorm verrijkt! Dank je wel.
Femke

Bedankt voor het bijzondere en mooie weekend. Zoals jij ons begeleid hebt vond ik echt geweldig. Na dit weekend is er voor mij veel veranderd in positieve zin.
Monique

Heel erg bedankt voor de super mooie Reiki cursus. Je neemt altijd de tijd voor iemand. Je straalt veel vertrouwen en rust uit. Heel bijzonder!
Irene

Bedankt voor een heel ontspannend en leerzaam weekend.
Bert

Ik ben heel blij dat ik eindelijk de stap gezet heb om bij de reiki cursus te volgen. Er zijn dingen losgekomen die ik altijd heb verdrongen. Reiki geeft je wat je nodig hebt, zei jij en dat is zo. Heel veel dank hiervoor!
Roland

Ik heb allereerst voor mijzelf bedacht waarom ik zo graag bij jou kom en niet bij iemand anders. Daarbij kwamen een heleboel woorden op waarvan de belangrijkste zijn: liefdevol, warm, rust, zuiver, veilig/geborgen en heel veel ruimte. Het valt mij iedere keer weer op hoe bescheiden/dienend je jezelf opstelt bij het begeleiden. Het leiderschap beperkt zich tot die momenten die er echt toe doen. Om mensen inzicht te geven en verder te helpen op hun pad. Zonder te oordelen of dingen af te dwingen. En dan wordt er ook helemaal naar je geluisterd. Prachtig vind ik dat. Ik heb er de afgelopen jaren veel van geleerd.
Bea

Wat zou ik graag nog even terugduiken in het weekend van vorige week. De warmte, de rust, het licht, de inzichten, de inspiratie, het vertrouwen van iedereen, het voelde zo goed! Vind het ook een heel mooi en bijzonder gevoel dat ik nu zelf Reiki kan en mag geven. Wil er ook heel graag verder in groeien! Vond het ook een zeer bijzonder en waardevol weekend! Kan niet vaak genoeg dank je wel zeggen voor alles wat het me heeft gebracht en gegeven!
Natascha

Een prachtig weekend, ik zit nog bij te komen van alles wat ik mee heb mogen maken, de bijzondere energie en de mooie mensen die ik ontmoet heb. Ik voel me vol en dankbaar. Jij, jouw ruimtes en de ontspannen sfeer hebben dat allemaal mogelijk gemaakt.
Diny

Het was een heel bijzondere en inspirerende ervaring die diepe indruk gemaakt heeft.
Suzanne

Er is een wereld voor me open gegaan sinds ik de door jou verzorgde meditatieavonden volg. Jij hebt mij laten zien dat rust en wijsheid in mezelf te vinden is. De weg naar loslaten en vergeving heb ik ontdekt door jou. Het zijn voor mij de mooiste cadeautjes ooit! Bedankt.
Imela

Dank voor de mooie meditaties die je geeft. Je stem is zo rustgevend! Ik heb veel van je geleerd en het gaat hierdoor steeds beter met mij! Je bent een bijzonder mens Ine en ik ben blij dat ik je heb leren kennen. Van uit het diepste van mijn hart: Bedankt! Jij hebt mij een opening gegeven naar een nieuw pad in mijn leven.
Ans

Het is nu een jaar geleden dat ik de cursus bij je heb gevolgd. Het is het beste wat ik ooit voor mezelf gedaan heb!
Liesbeth

Ik wil je even bedanken voor de cursus. Voor de liefdevolle aandacht en zorg. Alle bijzondere toevoegingen van wat jij mocht zien bij mij. Heel speciaal.
Carola

Alles wat ik nodig heb op een X moment komt altijd op mijn pad.
Ik denk dat een Light Body cursus iets voor jou is was het advies dat ik van iemand kreeg. Op dat moment had ik daar nog nooit van gehoord. Na overleg met Ine ben ik gewoon begonnen. Mijn voortraject van mediteren en allerlei alternatieve cursussen was voldoende om mee te kunnen doen. Light Body heeft mijn spirituele ontwikkeling in een stroomversnelling gebracht. Ik zit beter in mijn vel en kom steeds dichter bij mijn werkelijke zijn. Ben beter geaard, zet mezelf in het helend licht en kan anderen daarin meenemen.Het was op de eerste plaats een cadeau voor mezelf maar ook mijn omgeving heeft er profijt van. Bij Ine zit je goed, veilig, warm en in een zuivere ruimte. Diny

Light Body heeft mij een hernieuwd inzicht in mijzelf gegeven. Ik sta krachtiger in het leven en voel me tegelijkertijd meer verbonden met de ander. De meditaties maar ook de manier waarop Ine ons begeleidt heeft hebben daar een grote rol ingespeeld. Vol respect en zonder oordeel. Karin Stap (Jouw Stap coaching en counseling)

‘Light Body heeft mijn leven verlicht’
Op het moment dat ik hoorde over Light-Body meditatie wist ik meteen dat ik dit wilde gaan doen. Dit soort intuïtief voelen en weten heb ik vaker ervaren op belangrijke momenten in mijn leven. Alsof er een schakeltje omgaat. Een lichtknop in dit geval! Het ervaren en integreren van de subtiele Light- Body energie verrijkt mijn leven en geeft mij steun, inzicht en vertrouwen. De strijd met het verstand heeft wel even geduurd. Uiteindelijk tellen de vele eigen positieve ervaringen. De begeleiding van Ine heb ik als zeer integer, betrokken en professioneel ervaren. Light-Body heeft mijn leven verlicht. En daarmee kan ik weer meer voor anderen betekenen!
Janet Reijnders (intuïtief coach en klankheler)