Meditaties voor roerige tijden

Meditatie is een probaat middel om overeind te blijven in deze bizarre tijden. Daarom heb ik een aantal meditaties voor je gepubliceerd die je gratis kunt beluisteren. Je vindt ze HIER >

Kleur en licht in je leven

Meditatiecursus Kleur en licht

In deze cursus maak je o.a. kennis met de 7 chakra’s en hun werking. Het is een prachtige reis in jezelf die je veel zal brengen!

Je leert waar een chakra voor staat en je gaat ervaren hoe het zit met jouw chakra’s. Je leert er stap voor stap alles over. We gaan de chakra’s een update geven! We gaan ze reinigen zodat de energie beter kan doorstromen. Daardoor ga jij je beter voelen. De thema’s die aan bod komen zijn:
 
  • Aarde chakra: aarden, meer vertrouwen ontvangen
  • Sacrale chakra: ontvangen, vreugde, loslaten, vrijheid
  • Zonnevlecht : innerlijke kind, jezelf zijn, ego, kracht, zelfvertrouwen
  • Hart chakra: liefde, ontvangen en geven, vergeving, hartenwensen
  • Keel chakra: communicatie, spreken vanuit je hart, creativiteit
  • Derde oog: inzicht, inspiratie, intuïtie
  • Kruin chakra: Verbinding met het universum, engelenenergie
Meditatiecursus Lichter leven

Energie die jou niet dient zal er altijd zijn maar je hoeft er niet in vast te lopen of het weg te stoppen.

In deze cursus leer je heel gemakkelijk deze energie te transformeren zodat je lichter en gemakkelijker kunt leven. Je leert werken met de wet van aantrekking. Alles is trilling, iedere trilling heeft een bepaalde frequentie. Ook je gedachten en emoties zijn trillingen. Tijdens de cursus leer je de frequenties van je gedachten en emoties te veranderen. Je gaat merken hoe je gemakkelijk energie die je naar beneden haalt kunt omzetten in energie die je iets goeds brengt. leer deze vaardigheden voor de rest van je leven.

De thema’s die o.a.aan bod komen: relaties, woning, werk, persoonlijke groei.