Meditaties voor roerige tijden

Meditatie is een probaat middel om overeind te blijven in deze bizarre tijden. Daarom heb ik een aantal meditaties voor je gepubliceerd die je gratis kunt beluisteren. Je vindt ze HIER >

Alles wat ik nodig heb op een X moment komt altijd op mijn pad.
Ik denk dat een Light Body cursus iets voor jou is was het advies dat ik van iemand kreeg. Op dat moment had ik daar nog nooit van gehoord. Na overleg met Ine ben ik gewoon begonnen. Mijn voortraject van mediteren en allerlei alternatieve cursussen was voldoende om mee te kunnen doen. Light Body heeft mijn spirituele ontwikkeling in een stroomversnelling gebracht. Ik zit beter in mijn vel en kom steeds dichter bij mijn werkelijke zijn. Ben beter geaard, zet mezelf in het helend licht en kan anderen daarin meenemen.

Het was op de eerste plaats een cadeau voor mezelf maar ook mijn omgeving heeft er profijt van. Bij Ine zit je goed, veilig, warm en in een zuivere ruimte.

Diny

Light Body heeft mij een hernieuwd inzicht in mijzelf gegeven. Ik sta krachtiger in het leven en voel me tegelijkertijd meer verbonden met de ander. De meditaties maar ook de manier waarop Ine ons begeleidt heeft hebben daar een grote rol ingespeeld. Vol respect en zonder oordeel.

Karin Stap (Jouw Stap coaching en counseling)

‘Light Body heeft mijn leven verlicht’
Op het moment dat ik hoorde over Light-Body meditatie wist ik meteen dat ik dit wilde gaan doen. Dit soort intuïtief voelen en weten heb ik vaker ervaren op belangrijke momenten in mijn leven. Alsof er een schakeltje omgaat. Een lichtknop in dit geval! Het ervaren en integreren van de subtiele Light- Body energie verrijkt mijn leven en geeft mij steun, inzicht en vertrouwen. De strijd met het verstand heeft wel even geduurd. Uiteindelijk tellen de vele eigen positieve ervaringen. De begeleiding van Ine heb ik als zeer integer, betrokken en professioneel ervaren. Light-Body heeft mijn leven verlicht. En daarmee kan ik weer meer voor anderen betekenen!

Janet Reijnders (intuïtief coach en klankheler)